Module Persberichten

Hoe maak je in 3 simpele stappen een volledig opgemaakt persbericht?

De module persberichten versturen biedt de mogelijkheid in drie stappen persberichten en nieuwsbrieven op te stellen en aan de gewenste doelgroep te versturen.

Stap 1: Kies een template en selecteer de gewnste ontvangers

Wanneer u van verschillende formats gebruik wilt maken bij het versturen van persberichten of wanneer u ook nieuwsbrieven verstuurt moet u in stap één eerst een template kiezen.

Een nieuwsbrief is opgebouwd uit verschillende artikelen, al dan niet met een lees verder link naar een webpagina. Via een link op de eigen website van onze klant kunnen potentiële ontvangers zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bij een persbericht schrijft u vervolgens het bericht en selecteert u de ontvangers. De perslijst van ontvangers is ingedeeld in categorieën waardoor de ontvangers van een persbericht snel en gemakkelijk worden geselecteerd.

Bij een nieuwsbrief voert u de artikelen in die in de nieuwsbrief worden gepresenteerd. De ontvangers van de nieuwsbrief zijn gekoppeld aan het template en zijn daardoor automatisch geselecteerd.

Stap 2: Verstuur een testbericht te controle

Voordat het bericht aan alle ontvangers wordt verstuurd moet er eerst een test naar de eigen inbox worden verstuurd. Na ontvangst van dit bericht kan bij goedkeuring worden doorgegaan naar stap 3 om het bericht daadwerkelijk te versturen. Deze procedure voorkomt de kans op fouten in het persbericht. De module kan zodanig worden ingesteld dat bepaalde personen een bericht moeten goedkeuren voordat het daadwerkelijk kan worden verstuurd.

Stap 3: Versturen van de nieuwsbrief of het persbericht

De module kent de mogelijkheid om aan te geven op welke datum en tijdstip het bericht automatisch moet worden verzonden. Het versturen van het persbericht gaat met en snelheid van ongeveer 100 berichten per minuut. Via een balk in het scherm is de voortgang te volgen.

module voor het versturen van persberichten

De module persberichten bevat opties die u een gedetailleerd inzicht geven in het effect van een verstuurd bericht. U kunt zien wie wanneer een bericht heeft gelezen. De software voor het versturen van persberichten is zo ontwikkeld dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Eenvoud en gebruiksgemak staan voorop! De module persberichten voldoet aan de AVG voorwaarden.

Persberichten en nieuwsbrieven versturen vanuit 24/7 Newsroom:

 • persberichten versturen naar verschillende categorieën ontvangers
 • nieuwsbrieven versturen aan geabonneerde ontvangers
 • perslijsten opstellen en beheren
 • testbericht versturen
 • keuze uit verschillende templates
 • testbericht versturen
 • berichten automatisch versturen op vooraf ingestelde datum en tijd
 • inzicht in wie wanneer een bericht heeft gelezen
 • koppeling met journalisten in persvragenmonitor
 • optie om je als ontvanger van een persbericht af te melden van nieuwe persberichten
 • open een persbericht on-line
 • bijlagen als link of inline meesturen

Abonneren op nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen