Module Mediascan

Welke reacties volgen op bepaalde issues? De Mediascan geeft direct antwoord.

Met de Mediascan kunt u direct zien welke reacties volgen op bepaalde maatschappelijke issues. U kunt scanthema’s (een combinatie van steekwoorden waarop wilt scannen) aanmaken waarmee u kunt zien wat er op de nieuwssites over geschreven is. U kunt scanthema’s ook gebruiken om dagelijks automatisch een scan mee te laten uitvoeren.

De resultaten van de scans kunnen worden opgeslagen en via een rapportage gedeeld worden met collega’s of externe stakeholders. Met deze module krijgt u inzicht in de berichtgeving rond voor u interessante onderwerpen. Dit stelt u beter in staat om uw communicatie op deze onderwerpen af te stemmen. Zo kunt u er in de Persvragen Monitor bijvoorbeeld een woordvoeringslijn voor inrichten.

De scanresultaten van deze module omvat berichten uit openbare RSS-nieuwsbronnen. Op aanvraag kunnen we door u gewenste nieuwe nieuwsbronnen in de resultaten opnemen.

24/7Newsroom tool voor het scannen van socialmedia berichten

De module bevat onder andere de volgende functies

  • openbare nieuwsbronnen scannen op een bepaald thema
  • volledig automatische scans op een bepaald thema en tijdstip waarbij de resultaten en sentimentontwikkeling naar uw mailbox worden verstuurd
  • eenvoudig rapportages maken
  • scanresultaten en rapportages via mail delen met collega’s en externe betrokkenen
  • sentimentontwikkeling van thema’s

Abonneren op nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen