Module Twitter Quick Scan

Welke reacties volgen op bepaalde issues ? De Twitter Quick Scan geeft direct antwoorden.

Met de Twitter Quick Scan kunt u direct zien welke reacties volgen op bepaalde maatschappelijke issues. U kunt scanthema’s (een combinatie van steekwoorden waarop wilt scannen) aanmaken waarmee u bijvoorbeeld snel kunt zien wat er live op Twitter over getweet wordt. Maar u kunt scanthema’s ook gebruiken om dagelijks automatisch een scan mee te laten uitvoeren.

Naast woorden kunnen binnen scanthema’s accounts worden opgenomen om bijvoorbeeld een dagelijks overzicht te ontvangen van de tweets van één of meerdere personen of organisaties. De resultaten van de scans kunnen worden opgeslagen en via een rapportage gedeeld worden met collega’s of externe stakeholders. Met deze module krijgt u inzicht in de berichtgeving rond voor u interessante onderwerpen. Dit stelt u beter in staat om uw communicatie op deze onderwerpen af te stemmen. Zo kunt u er in de Persvragen Monitor bijvoorbeeld een woordvoeringslijn voor inrichten. Naast tweets gepubliceerd op Twitter bevatten de scanresultaten van deze module ook berichten uit openbare nieuwsbronnen. Op aanvraag kunnen we door u gewenste nieuwe nieuwsbronnen in de resultaten opnemen.

24/7Newsroom tool voor het scannen van socialmedia berichten

De module bevat onder andere de volgende functies

  • Twitter en openbare nieuwsbronnen scannen op een bepaald thema
  • Twitter scannen op één of meerdere accounts
  • volledig automatische scans op een bepaald thema en tijdstip waarbij de resultaten en sentimentontwikkeling naar uw mailbox worden verstuurd
  • eenvoudig rapportages maken
  • scanresultaten en rapportages via mail delen met collega’s en externe betrokkenen
  • sentimentontwikkeling van thema’s

Abonneren op nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen